New Job...

New Job...

Monday, April 19, 2010

01 April...

Salam...

Lamenye aku tak update rumah aku nih. Tapi ape pon tidak kulupakan dia bersama-sama rakan-rakan bloger yang lain,

Ape yang istimewanya 01 April? Tarikh itu adalah tarikh aku dinikahkan bersama isteriku (Watie). Tahun 2010 ini genaplah 4 tahun usia perkahwinan kami. Dengan dikurniakan seorang Puteri (Nisa), kami sungguh bahagia.
Jadi pada tahun ini sambutan dekat KB dan macam biasa sambutan kecil-kecilan bersama keluarga sahaja. Sekadar mengingati dan menghargai pengorbanan masing-masing.
Makan malam pada 02/04/10, ber-tiga aje. Lokasi di Horizon Restaurant. Level 3 star kot, sebab rega dia 3 kali ganda mahal dari biase. Tapi sekali sekala punye pasal, tak jadi masalah...





Menu masakan thai. White tom yam, udang goreng, sotong goreng dan ayang goreng lemon. Yang pasti semua hidangan tak pedas, harap-harap nisa boleh makan sekali....

Tengah sedap-sedap makan, Nisa pulak meragam. Mengamuk dia hari tu, ntah ape yang tak kena. Mungkin dia mengantuk kot, sebab dia tak tido petang tu.... spoil la, tapi tak pe la, dalam kalut-kalut kenyang jugak...

Sememangnya aku mengharapkan perhubungan ini akan kekal selamanya dan sentiasa deberkati oleh Ilahi.
AMIN.

p/s: sebenarnya banyak yang berlaku dalam tempoh terdekat ni, akan diceritakan dari masa kesemasa...

4 comments:

D'lla said...

tahniahh anniversary :)
semoga berbahgia selalu

cutecida said...

wahh kemain celebrate kat hotel tu hehehe...anyway...hepi anniversary tebu & watie..moga kekal bahagia hingga hujung nyawa...

sue @ ela said...

thniah..moga bkekalan hndaknya

tebu... said...

Thanks alls...
Chidori @ D'lla
Cute
Smai