New Job...

New Job...

Monday, September 28, 2009

Selamat Hari Raye...

Salam,

Dikesempatan ini aku mengucapkan selamat hari raya Aidilfitri buat semua rakan² bloging aku... semoga mendapat keberakatan dalam beribadat.






Dan dalam mase yang same Selamat Kembali Berkerja... Jangan malas².

p/s: poket dah kering ni, sambung puase lagi la....

Tuesday, September 8, 2009

Duit raye...

Salam.

Kalau cite bab raye mesti kene selit duit raye. Dulu mase bebudak syok je kutip duit raye. Lani tak de mase dah nak mengutip duit raye, memberi duit raye la jawabnye...

Sampul duit raye dah ade, duitnye je belum dapat lagi. Tapi aku dah booking, nasib le ade member keje bank, buleh booking by phone jer.
p/s: raye dah makin dekat tu... less then 2 weeks je lagi.

Sunday, September 6, 2009

Sahur part 2. (03-09-2009)

Salam...

Kali ni real punye sahur dekat KFC. 0430 dah sampai KFC. Ape meals nye?

Sahur Combo... -Combo1- nasi lemak + ayam + hot coffe
                         -Combo2- ayam OR 2 pcs + bun + hot tea.  Total 2 combo ni RM17.70.
Nasi lemak tu RM5.50 tuh (nasi, bilis, telo sekerat, timun 3 potong + coffe) + ayam  RM2.60. 
Mahal kan? Belasah je la, aku kasi mem aku rilek pagi nih. Tak payah sesusah tanak nasi pepagi. (bodek tuh).
Time aku tengah makan, Nisa pulak macam biase dengan aksinya...
Tak kire, awal pepagi pon tetap nak pi main. Mane² lah, asal jangan mengamok udah...
p/s: syok jugak layan KFC, jom dtg KB aku belanje...

Thursday, September 3, 2009

Rumah Baru...

Salam....

Sempena hari baik, bulan baik ni aku ter-cat rumah aku...

Konsep same macam dulu, keep it simple.

For my fellow, sorry for silence. Will more active after repaint my home...

Selamat Berpuase.