New Job...

New Job...

Wednesday, February 10, 2010

My Darling.

Salam....

Post ini ditujukan khas buat my late darling WMK9057. Hari ini adalah hari terakhir aku bersamanya kerana dia telah bersama tuan yang baru disaat ini. Pagi tadi adalah hari terakhir aku mambawanya ke office dan tengah hari tadi telah diambi oleh tuan barunya....

Served me along 5 years. Macam² kenangan aku dgn kete aku tu. Suka, duka, macam² ler. Setia dia dengan aku tanpa banyak karenah. Tapi sampai satu tahap, aku terpaksa melepaskan nya. Aku harap dia akan bekhidmat sebaik mungkin dengan tuan baru dan aku mengharap tuan baru akan menjaganya dengan baik.

Who`s next? tungguuuu.....

p/s: walau policy aku, kete adalah hamba aku dan aku bukan hamba kete, sedih jugak aku. Hamba yang setia dah menjadi teman aku mencari rezeki untuk keluarga.... Thanks my darling.

4 comments:

Zie said...

waaa...banyak berjasa tuh..keta ape plak pasni?hehehe

cutecida said...

wahhhhhh balik kg CNY ni sure nek hat beso tu eh hehehe

cutecida said...

wahhhhhh balik kg CNY ni sure nek hat beso tu eh hehehe

tebu... said...

masih teringat dengan kekasih lama...